Ga naar de inhoud

We Mean Business nationale informatieochtend in het Huis van Europa op 15 november

De Europese Commissie wil Europese bedrijven laten zien hoe zij kunnen profiteren van de talenten van buitenlandse studenten. Verschillende Europese subsidieprogramma's bieden daar mogelijkheden toe. Half april lanceerde de Commissie daarom de campagne 'We mean business'. Doel is het Europese bedrijfsleven bekend(er) te maken met Leonardo- en Erasmusstages.

In Nederland organiseren we deze bijeenkomst op 15 november bij de Europese Commissie Vertegenwoordiging in Nederland, Korte Vijverberg 5 in Den Haag. De afgelopen maanden heeft er in verschillende andere Europese landen ook een bijeenkomst plaatsgevonden.

Het programma start om 10.00 uur en eindigt om 13.30 uur (inclusief lunch.) De informatiebijeenkomst is bedoeld voor bedrijven, Kamers van Koophandel, werkgevers- en werknemersverenigingen en kenniscentra. Ook onderwijsinstellingen met goede ervaringen zijn van harte welkom.

Tijdens deze ochtend krijgt u informatie over wat Europese stagiaires en pas afgestudeerden uw organisatie kunnen bieden.

Daarnaast kunt u kennis maken met bedrijven die ervaringen hebben met Europese stagiares. Zij vertellen u in een paneldiscussie hoe frisse ideeën en nieuwe vaardigheden wezenlijk kunnen bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

Ook ontvangt u informatie over de subsidiemogelijkheden die het Leonardo da Vinci - en Erasmus programma hiervoor bieden.

Meer informatie over We Mean Business
Aanmelden We Mean Business