Ga naar de inhoud

Vertaler of jurist-vertaler en geïnteresseerd in een baan bij de EU?

WerkenbijdeEU.nl helpt je op weg naar een carrière als vertaler of jurist-vertaler bij de EU. Op dinsdagmiddag 25 juni organiseert WerkenbijdeEU.nl van 15.00 uur tot 17.30 uur in het Huis van Europa te Den Haag een informatiebijeenkomst over werken als vertaler of jurist-vertaler bij de Europese Instellingen.

Dit jaar worden er drie selectieprocedures (concoursen) voor vertalers en jurist-vertalers georganiseerd bij de Europese Unie. In juli een selectieprocedure voor vertalers, in september een selectieprocedure voor jurist-vertalers bij het Hof van Justitie in Luxemburg  en in het najaar een selectieprocedure voor jurist-vertalers bij het Europees Parlement en de Raad van de Europese Unie.

Bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst zal dieper worden ingegaan op de structuur en inhoud van de concoursen en de voorbereiding op de testrondes. Daarnaast zal een aantal EU-ambtenaren vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden als vertaler en jurist-vertaler bij de EU. Er zal gelegenheid zijn voor het stellen van vragen en voor persoonlijk contact met de sprekers. Na afloop van de bijeenkomst is er een netwerkborrel waarbij je jouw persoonlijke vragen kan stellen aan de aanwezige deskundigen uit het werkveld.
Heb je een voltooide universitaire opleiding op zak en overweeg je een carrière als vertaler of jurist-vertaler? Kom dan vooral naar deze informatiebijeenkomst!

Aanmelden
Kijk voor informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden op de website van WerkenbijdeEU.nl.