Ga naar de inhoud

Kom ook naar de finale voor de Europese Awards voor ondernemerschapsbevordering op 23 april!

Stimuleert u ondernemers, inspireert u mensen om te gaan ondernemen of bent u zelf ondernemer? Kom dan naar het Huis van Europa op 23 april voor de finale.

Kom op nieuwe ideeën tijdens de Nederlandse finale van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA). Maak kennis met succesvolle projecten in Nederland voor een goed ondernemingsklimaat.

Achtergrond EEPA
De Awards bestaat uit 2 fasen: een nationale en een Europese ronde. Tijdens het event op 23 april 2014 presenteren alle kandidaten hun project in een korte pitch-presentatie en wordt bekend welke 2 Nederlandse inzendingen worden voorgedragen om op Europees niveau verder te gaan.

De Europese winnaars worden bekendgemaakt op 2 en 3 oktober in Italië.

Gastspreker Arthur Tolsma
In 2007 richter Arthur zijn eigen startup 'Greetinq' op. Na het winnen van de TV-show 'Bij ons in de BV' van Jort Kelder in 2009 zagen 300.000 kijkers hem als een succesvol ondernemer, maar toen hij vier maanden later bijna failliet ging voelde hij zichzelf eerder een loser. Na een sanering en uiteindelijk de verkoop van zijn bedrijf is hij nu succesvol met het delen van zijn kennis en ervaring. In januari 2014 is zijn boek 'Startups & Downs' gepubliceerd bij uitgeverij Communicatiereeks.

Jury
Pieter Waasdorp, Andy Klom,  Aard Groen en Tine van Heerikhuize.


Praktische informatie

Wanneer: Woensdag 23 april 2014, 13.00-17.00 uur
Waar: Huis van Europa, Korte Vijverberg 5/6, Den Haag

Organisator: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Deelname: Kosteloos. U kunt zich tot 20 april aanmelden via eepa@rvo.nl

Meer weten?