Het grootste talenfestival van Nederland en Vlaanderen!

Met zo'n 60 exposanten en duizenden bezoekers is DRONGO talenfestival binnen drie jaar het belangrijkste talenfestival van Nederland en Vlaanderen geworden. Kom naar het gratis DRONGO talenfestival op vrijdag 25 en zaterdag 26 september in de Jaarbeurs in Utrecht! Ontdek en zie wat jouw kansen zijn als je meerdere talen spreekt, ervaar de fun, de cultuur en de schoonheid van taal.

In 2015 breidt het festival uit naar een tweedaags programma. Ontdek wat talenkennis voor jouw leven kan betekenen, en hoe je zo snel mogelijk vreemde talen kunt leren. Kinderen opvoeden met verschillende talen en culturen? Het kan! Bekijk ons verrassende aanbod van taalapps en taal-leermiddelen. Ga speeddaten met bedrijven en overheid, vertaal je CV. Profiteert jouw bedrijf genoeg van de technologische mogelijkheden? Maak kennis met de nieuwste snufjes. En doe mee met spoedcursussen, workshops, de tolkencabine en labs. Bezoek presentaties, de keynotesprekers en optredens. Beide dagen is er een grote informatiemarkt.Registreren voor dit gratis festival kan via: http://www.drongofestival.nl/bezoekers/

Volg het DRONGO talenfestival via Facebook [https://www.facebook.com/drongofestival] en Twitter [@Drongofest] of schrijf je in voor de nieuwsbrief op http://www.drongofestival.nl/contact-info/nieuwsbrief/.