Ga naar de inhoud
 
 

Het infopoint

Hebt u vragen over de Europese Unie? In ons vernieuwde infopoint kunt u informatie krijgen over alles wat met de Europese Unie te maken heeft. Er zijn natuurlijk ook brochures over alle mogelijke onderwerpen te vinden. Daarnaast staan er computers waarop u op een interactieve manier op zoek kunt gaan naar informatie om zo uw kennis over de EU te vergroten. Als u specifieke vragen heeft of iets niet vindt, helpt een medewerker u graag verder. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in het infopoint!

Openingstijden

Het infopoint in het Huis van Europa is elke werkdag geopend van 9 tot 16 uur.

Nieuw: stageplaatsen voor MBO'ers (Beroepspraktijkvorming) in het Huis van Europa

Het Huis van Europa is vanaf 22 april 2013 een door de ECABO gecertificeerd Erkend Leerbedrijf. Dit betekent dat u vanaf heden in ons nieuwe Infopoint achter de balie een leerling van een ROC zult aantreffen, die u vriendelijk te woord zal staan en u wegwijs zal maken in het Infopoint. Ook zal deze stagiair meehelpen bij het ontvangen van bezoekersgroepen en daarnaast uiteenlopende andere administratieve of logistieke werkzaamheden uitvoeren. De stage duurt steeds 10 weken.

Wij zien uit naar deze nieuwe samenwerking met gemotiveerde MBO-leerlingen die hier in het Huis van Europa ervaring kunnen opdoen als receptionist/administratief medewerker.

Voor informatie over de stagemogelijkheden:
mail naar brigitte.kimman@europarl.europa.eu